szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

„Idióták és gyüttmentek kérdéseire nem válaszolnék” – írta a tőle megszokott stílusban Sallai R Benedek a párttársainak, akik a Szél Bernadett elleni újabb fegyelmi kezdeményezése miatt bírálták.

Nekiestek az LMP-sek a korábbi társelnök, Szél Bernadett ellen újabb fegyelmit kezdeményező Sallai R. Benedeknek a pártagok zárt, belső levelezésre használt Facebook-csoportjában.

Az LMP országos elnökségének egykori titkára – ahogy arról beszámoltunk – a napokban arra hivatkozva kezdeményezett újabb eljárást a júniusban egyszer már fegyelmi eljárás alá vont, tisztségeiről emiatt később le is mondó Szél Bernadett ellen, hogy a politikus szerinte 17 ponton megsértette a párt alapszabályát.

Bár a Sallai által kezdeményezett eljárásról – ha tudják még követni - csütörtökre kiderült, hogy mégsem folytatják le, az lmp-sek változatos, vérmérsékletük szerinti stílusban bírálták a FB-csoportban az áskálódás miatt Sallait, aki most Kazahsztánból üzenve vágott vissza kritikusainak:

„Idióták és gyüttmentek leveleire/kérdéseire nem válaszolnék, tudtommal tag vagyok jelenleg, jogom van megkérdőjelezni bárkinek a döntéseit/lépéseit a közösségen belül.”

– írta a tőle szinte már megszokott stílusban Sallai R. Benedek, nehezményezve egyúttal, hogy korábbi, belső üzeneteknek szánt levelei rendre kiszivárogtak. (Ez mondjuk igaz, például ez is.)

©

A Szél Bernadettel köztudottan feszült viszonyban álló politikus azt is közli az újabb eljáráson kiakadt bírálóival, hogy „Detti” is kezdeményezett eljárást ellene. Ezért – mint írja – nem haragszik, de a volt társelnök „áldozati idiótaságát meg hagyjuk már...”.

A volt titkár a levelet egy nem éppen baráti jókívánsággal zárja, mondván,

„aki rendszeresen szivárogtat, az az anyukáját ejtse teherbe apukája ravatalán.”

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Változhat az oltási terv, márciusban beolthatják a bírósági és ügyészségi dolgozókat

Változhat az oltási terv, márciusban beolthatják a bírósági és ügyészségi dolgozókat

Szarajevó, a felszabadult, de elveszett város

Szarajevó, a felszabadult, de elveszett város

Vizsgálja Brüsszel a légitársaságok pénzvisszafizetési gyakorlatát

Vizsgálja Brüsszel a légitársaságok pénzvisszafizetési gyakorlatát