szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

„Idióták és gyüttmentek kérdéseire nem válaszolnék” – írta a tőle megszokott stílusban Sallai R Benedek a párttársainak, akik a Szél Bernadett elleni újabb fegyelmi kezdeményezése miatt bírálták.

Nekiestek az LMP-sek a korábbi társelnök, Szél Bernadett ellen újabb fegyelmit kezdeményező Sallai R. Benedeknek a pártagok zárt, belső levelezésre használt Facebook-csoportjában.

Az LMP országos elnökségének egykori titkára – ahogy arról beszámoltunk – a napokban arra hivatkozva kezdeményezett újabb eljárást a júniusban egyszer már fegyelmi eljárás alá vont, tisztségeiről emiatt később le is mondó Szél Bernadett ellen, hogy a politikus szerinte 17 ponton megsértette a párt alapszabályát.

Bár a Sallai által kezdeményezett eljárásról – ha tudják még követni - csütörtökre kiderült, hogy mégsem folytatják le, az lmp-sek változatos, vérmérsékletük szerinti stílusban bírálták a FB-csoportban az áskálódás miatt Sallait, aki most Kazahsztánból üzenve vágott vissza kritikusainak:

„Idióták és gyüttmentek leveleire/kérdéseire nem válaszolnék, tudtommal tag vagyok jelenleg, jogom van megkérdőjelezni bárkinek a döntéseit/lépéseit a közösségen belül.”

– írta a tőle szinte már megszokott stílusban Sallai R. Benedek, nehezményezve egyúttal, hogy korábbi, belső üzeneteknek szánt levelei rendre kiszivárogtak. (Ez mondjuk igaz, például ez is.)

©

A Szél Bernadettel köztudottan feszült viszonyban álló politikus azt is közli az újabb eljáráson kiakadt bírálóival, hogy „Detti” is kezdeményezett eljárást ellene. Ezért – mint írja – nem haragszik, de a volt társelnök „áldozati idiótaságát meg hagyjuk már...”.

A volt titkár a levelet egy nem éppen baráti jókívánsággal zárja, mondván,

„aki rendszeresen szivárogtat, az az anyukáját ejtse teherbe apukája ravatalán.”

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Megkérdeztük a kitiltott ellenzékit, mivel vívta ki Kövér haragját

Megkérdeztük a kitiltott ellenzékit, mivel vívta ki Kövér haragját

Olcsóbbak lesznek a játékok, és nem az akciók miatt

Olcsóbbak lesznek a játékok, és nem az akciók miatt

Elhalasztják a szavazást a Brexit-megállapodásról

Elhalasztják a szavazást a Brexit-megállapodásról

A kormányzati gyűlöletkampányt népszavazással nem lehet megállítani

A kormányzati gyűlöletkampányt népszavazással nem lehet megállítani

A panellakásokat lehet a leggyorsabban eladni

A panellakásokat lehet a leggyorsabban eladni

Ennyi volt: eltűnt az Apple alkalmazásboltjából minden idők egyik legjobb iPhone-os játéka

Ennyi volt: eltűnt az Apple alkalmazásboltjából minden idők egyik legjobb iPhone-os játéka