szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

59 éves volt.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Dallos Andor, az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad igazgatója – írta hétfői közleményében az Agrárminisztérium.

Dallos Andor 59 éves volt. 35 éven keresztül dolgozott az állami ménesgazdaságnál, ebből 26 éven át irányította az intézményt. A közlemény szerint pályafutása során kiváló szakmai kapcsolatokat, barátságokat ápolt az európai lipicai ménesek vezetőivel, szakmai munkásságának elismeréseképpen 2015-ben a Lipicai Lótenyésztők Nemzetközi Szövetségének (LIF) alelnökéül választották

Dallos Andor itthon megkapta a Magyar Lovas Szövetség tenyésztői díját, amely a szakma legjelesebb elismerésének számít, a Széchenyi-díjat, a Magyar Lipicai Lótenyésztő Országos Egyesület “gyémántkoszorús tenyésztő” díját, és a Magyar Lótenyésztők Országos Szövetsége “Magyar Lóért” díját is.

Dallos Andort az Agrárminisztérium saját halottjának nyilvánítja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Súlyosan visszaveti a női egyenjogúságot a járvány

Súlyosan visszaveti a női egyenjogúságot a járvány

Offenzívát indított az etióp hadsereg Tigré fővárosáért

Offenzívát indított az etióp hadsereg Tigré fővárosáért

Visszafordítják az autósokat a Normafáról, ha betelt a parkoló

Visszafordítják az autósokat a Normafáról, ha betelt a parkoló