szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 12 éves gyermek cukorbeteg, a gyógyszerei otthon maradtak. Mivel a városban felvonulás volt, a család csak lassan tudott haladni.

Rendőri felvezetéssel jutott át a városon az a személygépkocsi, amiben egy 12 éves cukorbeteg kisfiú lett rosszul - közölte a rendőrség a honlapján.

Mint írták, szombaton egy aggódó apa kérte a rendőrök segítségét Esztergomban. A járőröknek elmondta, hogy a kocsijában tartózkodik a 12 éves cukorbeteg fia, aki rosszul van. A szülő azt is közölte, hogy a gyermek gyógyszerei otthon vannak, azokat minél előbb meg kell kapnia. A városban egy felvonulás miatt csak lassan lehetett közlekedni.

A járőrök a szolgálati gépjármű megkülönböztető jelzéseit használva, a városon keresztül átvezették a bajbajutott családot. Az apa később, egy közösségi oldalon is megköszönte a járőrök segítségét, akiknek hála a fia rövid időn belül megkaphatta a gyógyszereit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újból lesz szűrősátor a Szent László Kórházban

Újból lesz szűrősátor a Szent László Kórházban

Újabb, kisebb földrengés rázta meg Horvátországot

Újabb, kisebb földrengés rázta meg Horvátországot

Úgy tűnik, a koronavírus-vakcinához tényleg csak a gazdagabbak juthatnak először

Úgy tűnik, a koronavírus-vakcinához tényleg csak a gazdagabbak juthatnak először