szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy sajtós munkatársuk anyja ápolóként érintkezett fertőzött beteggel.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Óvintézkedéseket vezetett be a Demokratikus Koalíció, miután kiderült, hogy egyik munkatársuk veszélyeztetett.

Erről Molnár Csaba, a párt alelnöke beszélt a Facebookon közzétett videóban.

Az érintett kommunikációs munkatárs anyja ápolónő, és ő látta el a János-kórházban az egyik fertőzött beteget. A veszélybe került alkalmazott magával Gyurcsány Ferenccel is tartózkodott egy irodában, és más politikusokkal is.

A hvg.hu tudomása szerint nincsenek tünetei sem a DK-munkatársnak, sem az anyjának.

Molnár azt mondta, az érintett ápolókon el fogják végezni a koronavírustesztet. Az illető munkatárs két hétre házi karanténba kerül. A DK központi irodája csütörtökön bezárt, mindenki otthonról dolgozik. Felvették a kapcsolatot Pintér Sándor belügyminiszterrel, akit tájékoztattak a helyzetről, mivel rajtuk keresztül más politikusok is veszélyeztetettek lehetnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!