szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megjelentek a koronavírus-helyzet miatt bejelentett gazdaságvédelmi csomag részletei. Száznegyven cégnél kezdik meg a munkát a honvédelmi irányítócsoportok. Újabb autóipari cég állt le, a kormány százezres nagyságrendű munkanélküliségre számít. Itt megtalál minden fontos hírt a járványról, percről percre.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Most érkezett

Mai közvetítésünknek vége

Köszönjük, hogy minket követve figyelték a koronavírus-járvány fejleményeit. Mai közvetítésünket ezzel lezárjuk.

Percről percre
Sorrend megfordítása

1 2 3 4 5 6 7
12

Hiány van lázcsillapítókból és vitaminokból több patikában is

A sokszorosára növekedett igényeket nem bírják a nagykereskedők.

Egy nap alatt 40-en haltak meg Nagy Britanniában koronavírus miatt

A tömegközlekedést nem állítják le Londonban, az iskolákat viszont péntektől bezárják.

Egy nap alatt 40-en haltak meg Nagy Britanniában koronavírus miatt

A koronavírus járvány mögött Soros György és Bill Gates, illetve a két üzletember haverjai állnak. A cél pedig az emberiség létszámának lecsökkentése - állítja Twitter üzenetében Piers Corbyn, a brit Munkáspárt távozófélben lévő vezetőjének, Jeremy Corbynnak a bátyja.

1 2 3 4 5 6 7
12

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!