szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A magyar miniszterelnök önmagával való elégedettséget sugároz az Operatív Törzs szombati ülésén.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Összeült szombat reggel az Operatív Törzs. Iyenkor a különböző akciócsoportok mellett értelemszerűen jelen van Orbán Viktor is, aki egészen visszafogott maszkkal jelent meg: a fehér alapon lévő magyar zászló még nem is annyira meglepő, de a rajta lévő szöveg már az: “the coolest hungarian”, vagyis a legmenőbb magyar.

©

A magyar miniszterelnök nagyon érzi a héten, hogy kell egyetlen képpel magára irányítani a figyelmet, hiszen pár nappal korábban egy traktorba ült be pózolni Felcsúton.

Orbán ígérete szerint szombaton különösen sok dolgot jelent be Facebookon az esetleges koronavírus miatti korlátozásokkal kapcsolatban, ha véget ér az ülés.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Orbán Viktort meglepte Kásler Miklós

Kásler saját hatáskörben döntött a hátrányos helyzetű térségekben dolgozó pedagógusok 500 ezer forintos juttatásáról – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli műsorában. Kiderült az is, pénteken kormányülés lesz, ahol finomítják a védekezés részleteit. Orbán azt mondta, rugalmasabb, kifinomultabb, a valósághoz jobban alkalmazkodó rendszer lesz.

Operatív törzs: azért kell 23 órakor zárni, hogy kevesebb idő legyen átadni a vírust

Operatív törzs: azért kell 23 órakor zárni, hogy kevesebb idő legyen átadni a vírust

Feldmár András: Minden, ami a szülés körül történik, a nők dolga

Feldmár András: Minden, ami a szülés körül történik, a nők dolga

Farkas Zoltán: A jog veszélyes fegyver

Farkas Zoltán: A jog veszélyes fegyver