szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Momentum büszkén mutatta meg egy videóban, hogy mit műveltek a nemzeti konzultációs ívekkel. Ám a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint benézték ezt az akciót.

Korábban hírt adtunk róla, hogy a Momentum zsákokba gyűjtötte a koronavírusjárvány kezeléséről szóló konzultációs íveket, majd a sok papírt Rogán Antal budai villájának kertjébe szórta. Az akció üzenete az volt, hogy a konzultációs ívek helyett hasznosabb dolgokra is költhette volna a kétmilliárd forintnyi közpénzt a kormány, például szappanra és fertőtlenítőszerre a kórházakban, iskolákban.

Aztán az Index megpendítette, hogy valójában a szemét rossz helyen landolt, mert az udvar konkrétan nem is tartozik Rogán Antalhoz, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterhez. Most pedig a Kormányzati Tájékoztatási Központ is kiadott egy közleményt, amely szerint eleve téves az az állítás, hogy Rogánnak villája lenne.

"Miniszter úr Budapesten nem rendelkezik ingatlantulajdonnal, egy háromlakásos társasház legfelső emeletén bérel lakást, az önök cikkében említett párt pedig a társasház földszinti lakásának kertjébe öntötte a szemetét. A szomszédok zaklatása nem tartozott eddig az elfogadott politikai cselekvések közé" - fogalmaznak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fogy az ENSZ pénze, vége lehet a segélyprogramoknak Jemenben

Fogy az ENSZ pénze, vége lehet a segélyprogramoknak Jemenben

Négymillió forintra büntette az MKB Bankot a jegybank

Négymillió forintra büntette az MKB Bankot a jegybank

Egész Amerikát átszabhatja Trump az új főbíró jelölésével

Egész Amerikát átszabhatja Trump az új főbíró jelölésével