szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Tanár és diák is van a fertőzöttek között, a felső tagozatoknál átállnak digitális oktatásra.

Koronavírus - a második hullám, a második lezárás
A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Több embernek is pozitív lett a koronavírustesztje az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában – írja az intézmény a Facebook-oldalán. Az iskola szerint a fertőzöttek között van pedagógus és diák is.

Az iskola vasárnap közölte, hogy a fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében a teljes felső tagozat (5-8. osztályok) átáll digitális oktatásra, a tanulók pedig nem léphetnek be az intézménybe. A döntést a járási hivatallal és a tankerületi központtal egyeztették.

Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján közölte, hogy húsz óvodában és hat iskolában rendeltek el jelenleg rendkívüli szünetet, 177 esetben csak egy-egy osztály lépett át digitális tanrendre, kilenc esetben pedig az egész iskola.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Daruval emeltek ki lakásából egy majd 300 kilós embert Franciaországban

Daruval emeltek ki lakásából egy majd 300 kilós embert Franciaországban

Nem fogta vissza magát Lázár János, amikor az első hódmezővásárhelyi villamost kommentálta

Nem fogta vissza magát Lázár János, amikor az első hódmezővásárhelyi villamost kommentálta

Traffipaxozni szinte bárhol lehet, ezt igazolja ez a videó

Traffipaxozni szinte bárhol lehet, ezt igazolja ez a videó