szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az 50 éves Pintér Gyula még másfél évvel ezelőtt tűnt el, autóját és kutyáját azóta már megtalálták.

Pintér Gyula maglódi vállalkozó még 2019. május 10-én délután indult haza a gyömrői műhelyéből, az 50 éves férfi Répa nevű vizslájával, és fekete, Hummer H1 típusú autójával, a rendőrség azóta sem lelte nyomát.

A jármű 2019. május 12-ére virradó éjjel visszakerült a férfi maglódi házának udvarára, a kutyáját pedig Szlovákiában találták meg, a vállalkozó viszont azóta, azaz csaknem 17 hónapja elérhetetlen, életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen, közölte a Police.hu.

A férfiről és autójáról képet is közzétettek a rendőrség honlapján.

A vállalkozó eltűnése óta emberölés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Most ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki a férfi gyilkosának kézrekerítéséért.

A rendőrség azt kéri, hogy aki az elkövetővel, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, az hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán vagy a 112 központi segélyhívó számon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!