szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A férfi amikor elkapták, azt írta egy ismerősének, hogy „Gaz van itt va rendorok”.

Őrizetbe vettek a rendőrök egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy prostitúcióra kényszerített egy fiatal nőt.

A rendőrség arról számolt be, hogy a férfi az interneten keresztül ismerkedett meg a Heves megyei nővel, majd Budapesten már személyesen is találkoztak. A férfi arra akarta rávenni, hogy egy szexuális szolgáltatásokat hirdető oldalra regisztrálja. A nő erről hallani sem akart, de a férfi nem engedte ki a lakásból, azzal fenyegette, hogy megöli családját, majd megerőszakolta áldozatát.

A nőnek később pénzért kellett másokkal lefeküdnie, a pénzt a férfi elvette tőle. A police.hu híre szerint a gyanúsított folyamatosan fenyegette a nőt, volt, hogy megverte és fojtogatta, nélküle nem mehetett sehova. A nő végül a családjától kért segítséget, akik december 21-én fordultak a rendőrséghez.

A rendőrök még aznap megtalálták a nőt egy erzsébetvárosi lakásban, a férfit a lépcsőházban kapták el. A rendőrség szerint a 34 éves budapesti J. István, amikor elfogták az egyik ismerősének azt írta, hogy „Gaz van itt va rendorok”.

A férfit személyi szabadság megsértése, kitartottság, kerítés, szexuális erőszak, prostitúció elősegítése és súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe és indítványozták a letartóztatását.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újraindul az egyik legnagyobb játékos show: ingyen lehet nézni az E3-at

Újraindul az egyik legnagyobb játékos show: ingyen lehet nézni az E3-at

A német posta már előre, e-mailben kézbesíti bizonyos papír levelek tartalmát

A német posta már előre, e-mailben kézbesíti bizonyos papír levelek tartalmát

Dárdai elbeszélgetett sértődős gólszerzőjével

Dárdai elbeszélgetett sértődős gólszerzőjével