szerző:
hvg.hu

169 dollárért, vagyis 44 ezer forintért kínálják a washingtoni Trump International Hotel bárjában a legdrágább koktélt. Nem akármiben szolgálják fel az italt, ami nem akármiből készül.

A Businnesinsider.com beszámolója szerint az elegáns bárban  15 és 140 dollár között kínálják a koktélokat, amelyeket kristálykanalakban szolgálnak fel. A csúcskoktél azért meghökkentő, mert az alapját nem valami tömény ital adja, hanem édes magyar tokaji bor, amelyet citrusfélékkel és bogyókkal ízesítenek, egy XIX. századi recept alapján. Szóval, ha összejönne a hőn áhított Trump-Orbán találkozó, és a magyar kormányfő lenne a vendéglátó, egy kérdés már megoldódni látszik. Már csak néhány kristálykanalat kell beszerezni.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!