szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Évi 1100 kiküldetésre készül a jegybank, főleg Nyugat-Európába mennének a munkatársaik, repülővel.

Négy évig, nettó 1,2 milliárd forintért szervezheti a Magyar Nemzeti Bank (MNB) külföldi kiküldetéseit az United 4 Bonafini Bindair Kft. – írja az uinós közbeszerzési közlöny alapján a Napi.hu. A nyílt tender nyertesének feladata a külföldi hivatalos kiküldetésekhez kapcsolódó utazások megszervezése, lebonyolítása, és az ezekhez fűződő egyéb szolgáltatások (például jegyfoglalás, biztosítás kötése, vízumügyintézés) biztosítása.

Évente 1100 hivatalos útra készül az MNB. A tervek szerint a leggyakrabban Frankfurt, Brüsszel, London, Párizs és Luxembourg lesz az úti cél. A tisztviselők többnyire business osztályon repülnek majd.

A Céginfo.hu adatait idézve a Napi azt írja, az United 4 Bonafini Bindair Kft. 1994-ben alakult, a jegyzett tőkéje 50 millió forint, a tulajdonosai Kárpáti Ferenc és felesége. A múlt évet 3,2 milliárd forint nettó árbevétel mellett 24,2 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta az idegenforgalmi és kereskedelmi cég.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!