szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Juice Wrld albuma pénteken jelent meg, és rég nem látott érdeklődést váltott ki.

Pénteken többször is elérhetetlenné vált az iPhone telefonokon a Spotify online zenei szolgáltató – írta az Independent. Sok androidos készüléken sem futott a Spotify – adta hírül az Androidcentral.com.

Az Independent szerint a felhasználók arról számoltak be, hogy az alkalmazás megnyitása után egyből elérhetetlenné vált a szolgáltatás, sem a frissítés, sem a törlés és újratelepítés nem oldotta meg a problémát.

A portál idézte a weboldakat figyelő Down Detectort, amely arról írt, hogy pénteken hirtelen hatalmas mértékben megnövekedett az érdeklődés az alkalmazás iránt, az elérési probléma pedig főleg Nyugat-Európát érintette.

Szintén az Independent írta meg, hogy a fennakadásokat az amerikai Juice WRLD új lemezének megjelenése után tapasztalták a felhasználók. A chicagói rapper albuma, a Legends Never Die július 10-én, helyi idő szerint éjfélkor került fel a szolgáltatásra, és akkora érdeklődést váltott ki, hogy összeomlott az oldal.

Juice WRLD 21 éves korában hunyt el drogtúladagolásban.

A Spotify összeomlása és a lemez megjelenése között még nem találtak egyértelmű összefüggést, a The Verge ráadásul azt írja, hogy a Pinterest, a Tinder és a Waze szolgáltatásai sem működnek megfelelően.

A portál szerint a Facebook szoftverfejlesztői készlete állhat a problémák hátterében, a közösségi oldal jelezte, hogy már dolgoznak az ügyön, az oldalak hamarosan újra működnek majd.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Napos időre számíthat ma, de várható eső

Napos időre számíthat ma, de várható eső

Sok halott a csehországi lakóháztűzben: nem hívták meg a buliba, ezért gyújtogatott

Sok halott a csehországi lakóháztűzben: nem hívták meg a buliba, ezért gyújtogatott

Megtalálták a Van Másik Kft.-t, amely átmentheti a régi indexeseket

Megtalálták a Van Másik Kft.-t, amely átmentheti a régi indexeseket