szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rocklegendának elege van abból, hogy az elnök a zenéjét használja.

A Donald Trump elleni per lehetőségeit méri fel Neil Young azért, mert az elnök használja a zenéjét. Erről a weboldalán írt, megemlítve, hogy bár ez korábban is felmerült, de egészen mostanáig elvetette a per ötletét.

Most azonban ismét fontolgatja, főként amiatt, mert az amerikai kormány szövetségi erőket küldött Portlandbe, és több más oregoni városba. Portlandben – amely a nyugati parti Oregon állam legnagyobb városa – már több mint ötven napja tartanak a gyakran erőszakba torkolló tüntetések.

Neil Young egy videóról is ír, amelyen a szövetségi erők gázspray-vel fújják le a tengerészet egyik veteránját, és eltörik a kezét.

Neil Young mellett több más zenész is kifogásolta, hogy Trump kampányeseményein felhangzanak a dalaik. „Képzeljétek el, milyen érzés meghallani a Rockin' in the Free Worldöt ennek az elnöknek a beszéde után, mintha csak az ő himnusza lenne. Nem azért írtam” – indokolta a per létjogosultságát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A színművészeti hallgatói önkormányzata nem fogadja el Vidnyánszkyékat

A színművészeti hallgatói önkormányzata nem fogadja el Vidnyánszkyékat

Androidon netflixezik? Hamarosan kap egy régen várt funkciót

Androidon netflixezik? Hamarosan kap egy régen várt funkciót

Működik a babavárós 10 millió, de a népességfogyás megállításához több kell

Működik a babavárós 10 millió, de a népességfogyás megállításához több kell