szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem fog sokat pihenni Keanu Reeves.

Azt már tudtuk, hogy folytatást kap a John Wick, és a 4. rész jelen állás szerint 2022. május 27-én érkezik, most a Lionsgate vezérigazgatója, John Feltheimer bejelentette, hogy nem csak egy folytatásban gondolkodnak - írja az Independent.

„Jelenleg minden erőnkkel a John Wick következő két részének forgatókönyvein dolgozunk. A negyedik rész 2022-re, az Emlékezés Napja (május 31. – a szerk.) előtti hétvégére várható. Reméljük, szorosan egymás után le is tudjuk forgatni a John Wick 4-et és 5-öt, amikor Keanu szabaddá válik a jövő év elején”.

A John Wick-filmek egy visszavonult bérgyilkos történetét mesélik el. A 2014-es első részben Wick bosszút áll azokon, akik megölték a kutyáját, amelyet a férfi elhunyt feleségétől kapott. A franchise 2017-ben és 2019-ben két további folytatással bővült.

Májusban a franchise atyja, Derek Kolstad elárulta, hogy eredetileg Scorn (magyarul: „megvetés”) lett volna az első film címe.

„Azért lett végül John Wick, mert Keanu folyamatosan így hivatkozott rá. A film marketingesei pedig úgy voltak vele: már így is 4-5 millió dollár ment el a reklámozásra, szóval John Wick lesz a film címe Scorn helyett. Már el se tudom képzelni, hogy Scorn néven fusson a franchise” – mondta Kolstad.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nemhogy nem lassulnak, még gyorsabbak is lesznek a régi iPhone-ok, ha iOS 14-re frissítik őket

Nemhogy nem lassulnak, még gyorsabbak is lesznek a régi iPhone-ok, ha iOS 14-re frissítik őket

A Színház című lap megmutatja, hogyan lehet jól intézni a közös ügyeket

A Színház című lap megmutatja, hogyan lehet jól intézni a közös ügyeket

Törölték a Hamiltonra kiszabott bírságpontokat

Törölték a Hamiltonra kiszabott bírságpontokat