szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A járvány miatt döntöttek a szünet mellett.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Szeptember 19-től határozatlan időre bezár a Hatszín Teátrum.

A budapesti színház a döntését a járvány terjedésével, illetve azzal magyarázta közösségi oldalán, hogy nem tudnának olyan mértékű biztonsági intézkedéseket bevezetni, amellyel minimalizálni lehetne a veszélyt. Úgy vélik, a jelenlegi helyzetben ez a felelős döntés: nem szabad utat engedni a fertőzés terjedésének.

A múlt héten a szintén fővárosi Centrál Színház jelentette be, hogy korlátozásokat vezetnek be. Ők nem zárnak be, csak a sokszereplős előadásikat törölték.

Az elmúlt napon 718 ember szervezetében mutatták ki a koronavírust. A kormányzati tájékoztató oldal szerint már 6264 aktív fertőzött van, 43 százalékuk budapesti.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Müller Cecília: 4-5 hét múlva emelkedhet a halálozások száma

Müller Cecília: 4-5 hét múlva emelkedhet a halálozások száma

Az Autóklub kerékpársávokat szüntetne meg

Az Autóklub kerékpársávokat szüntetne meg

Az Uzsoki kórházban az intenzív ügyelet biztosítása is kérdéses lett az átcsoportosítások miatt

Az Uzsoki kórházban az intenzív ügyelet biztosítása is kérdéses lett az átcsoportosítások miatt