szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem akarják a végtelenségig húzni az alaptörténetet.

Úgy tűnik, a kilencedik Halálos Iramban-film után - amelyet jövő májusra halasztottak - még két rész készül a franchise-ból, azok zárják majd le az akciófilmsorozatot - írja a Deadline.
A lap úgy tudja, Justin Lin, a harmadik, negyedik, ötödik, hatodik illetve kilencedik film rendezője dolgozhat majd az utolsó két részen, amelyek Dom Toretto "családjának" történetére fókuszálnak majd. Vin Diesel mellett Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson és Chris Ludacris Bridges játszanak majd a záróepizódokban.

Úgy tűnik, a kilencedik Halálos Iramban-film után – amelyet jövő májusra halasztottak – még két rész készül a franchise-ból, azok zárják majd le az akciófilmsorozatot – írja a Deadline.

A filmek egyetlen történetet mesélnek majd el, csak két részre bontva.

A lap úgy tudja, Justin Lin, a harmadik, negyedik, ötödik, hatodik, illetve kilencedik film rendezője dolgozhat majd az utolsó két részen, amelyek Dom Toretto "családjának" történetére fókuszálnak majd.

Vin Diesel mellett Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson és Chris Ludacris Bridges játszanak majd a záróepizódokban.

Már saját rajongóira is magasról tesz a Halálos iramban

Filmek számában beelőzte a Star Warst a népszerű autós széria, de a nyolcadik részben új mélypontra jutottak Vin Dieselék. Már a versenyzés és a család sem számít igazán, van helyette jég alól előtörő tengeralattjáró, esőként zuhogó autók, világuralomra törő főellenség és sok-sok hirtelen, erőltetett drámai csavar.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az idei legszebb magyar szerelmes filmet nevezzük be az Oscarra

Az idei legszebb magyar szerelmes filmet nevezzük be az Oscarra

Nem tárgyalt a kormány az iparűzési adó felfüggesztéséről

Nem tárgyalt a kormány az iparűzési adó felfüggesztéséről

Lemásolta a TikTokot a Snapchat, és akár pénzt is kereshetünk vele

Lemásolta a TikTokot a Snapchat, és akár pénzt is kereshetünk vele