"A füstölthöz vagyunk szokva, de az érlelt jobb. Színesebb, mélyebbre hatol, csak odakerül a nyelvre és ezer jelet küld az agyba, nem csak a füst erős, szürke üzenetét, mint sok füstölt. A pármai talán a legismertebb. A San Danieléhez hasonlóan csonttal együtt sózzák és érlelik, a San Danielén, Olaszországban egyedülálló módon a körmöket is rajta hagyják. A pármai sonka minimum 12 hónapig érlelt, lágy, finom, barátságos, kiváló belépő. A San Danielét legalább 6 hónappal tovább érlelik, és ez nagyon nagy különbség. Sokkal édesebb, töményebb íz" - érvel a gasztroblogger. A teljes beszámolót megtalálja a Malackaraj blogon.
Miért jobb az érlelt sonka, mint a füstölt?
Mi magyarok a füstölt sonkához vagyunk hozzászokva, pedig az érlelt sokkal jobb - írja a Malackaraj blog szerzője. Friss bejegyzésében beszámol egy kóstolóról, amiből kiderül, hogy mire alapozza véleményét.

Satufékezett az autógyártás, továbbra is padlón a magyar ipar
Beindult a bolti forgalom, többet vásárolunk, mint tavaly
Tényleg megállapodást köt a magyar kormány a világ egyik legkorruptabb diktatúrájával
Egy hallgató arról osztott meg képet, hogy az NKE gólyatáborában szexért is jár pont – az egyetem hazaküldte és mélyreható vizsgálatot rendelt el
Így fog Putyin beavatkozni a magyar választásba - Takácsy Dorka és Németh András a Fülkében
Nyelvében él az MI – válasz a HVG cikkére
A digitális nyelvi szuverenitás nem grandiózus ambíció, hanem kulturális szükségszerűség – érvel Balog Ádám, Pereczes János és Gaál Norbert.