szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Ennek keretében az úgynevezett gránátos házakat, a kínai lakosztály épületeit, a bábszínházat és a kiskastélyt teszik...

Ennek keretében az úgynevezett gránátos házakat, a kínai lakosztály épületeit, a bábszínházat és a kiskastélyt teszik rendbe. A rekonstrukció része lesz a kamara- és a rózsakertek felújítása, s az új fogadóépület is készül – írja a Napi Gazdaság. Az ország legnagyobb kastély együttesének felújítása jelenleg is zajlik, ez a homlokzatot, a belső díszudvart és a bábszínház tetőszerkezetét érinti, s a kastély közelében egy parkolót is kialakítanak. Az első ütem 2011-ben, a második 2012 végére fejeződik be, lehetővé téve, hogy a jelenlegi 150 ezerrel szemben évente akár 400 ezer látogatót is fogadhasson a kastély.

Turizmus Panoráma

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!