szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A férfi olvasóink már több ajándékot kaptak Valentin-napra a női vonzerőt taglaló videókkal, most íme, itt van egy...

A férfi olvasóink már több ajándékot kaptak Valentin-napra a női vonzerőt taglaló videókkal, most íme, itt van egy olyan reklám, ami a hölgyek szívét fogja megdobogtatni. Adam Senn modell egy romos kolosszeumban tart futóedzést, talpig parfümben. A nap vakítóan süt, a fiú izomzata gyönyörű, és a parfüm pedig a 2012-es kiadású The One Sport. Stefano Gabanna elmondta:

"Mindannyiunknak vannak barátai, akik edzőterembe járnak. Bár biztos nagyon különbözőek, az viszont közös bennük, hogy saját örömük miatt sportolnak. Ahogy a régi latinok is mondták: ép testben ép lélek." Mit is tehetnénk még ehhez hozzá?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán beállt sofőrködni a tesztelő medikusokhoz

Orbán beállt sofőrködni a tesztelő medikusokhoz

Elhárították az omlásveszélyt a Notre-Dame-nál

Elhárították az omlásveszélyt a Notre-Dame-nál

Súlyosan visszaveti a női egyenjogúságot a járvány

Súlyosan visszaveti a női egyenjogúságot a járvány