szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Az atrology.

Az atrology.com oldal a következő jóslatokat és tanácsokat tartogatja a mérleg jegyűeknek 2009 októberére:

A hónap elején úgy érezhetik, hogy sok mindent önzőségből tesznek. Talán igen, de a kérdés: baj-e ez? A válasz pedig: nem teljesen. Néha az embernek szüksége van arra, hogy a saját dolgaival törődjön és azokat rakja rendbe, mielőtt másoknak segíthetne. Az önzőség határait a következőképpen érdemes megvizsgálni: ha az ember olyan dolgokért önző, amely jól felfogott, egyértelmű szükséglete, az nem önzőség, hanem felelősség. Amikor mindemellett az ember nem veszi figyelembe mások igényét, akkor már érdemes elgondolkodni rajta, hogy változtatni kéne egy-két dolgon a hónap folyamán.

Ne engedjék, hogy mindez letörje őket 5-én és 6-án. Tulajdonképpen senki sem tökéletes. Mindenkinek szüksége van egy kis időre, hogy átgondolja a dolgokat. 10-én, 11-én és 12-én például azt fogják tökéletesen kitalálni, hogyan legyenek rugalmasabbak. 17-én egy meghitt beszélgetés egy régi jóbaráttal segítségül lesz a megoldásban.

A kreativitás tartogatja majd a megoldást egy problémára 22-én. 25-én, 26-án és 27-én remek erőben lesznek és fantasztikusan fognak kinézni! 30-án adják át magukat az inellektusnak! - tanácsolja az oldal.

Az astrology-online.com oldal szerint a legszerencsésebb események egy csürtörtöki napon fognak bekövetkezni a hónap során.


Önnek bejöttek már a horoszkópok jóslatai? Ossza meg velünk pozitív és negatív tapasztalatait kommentben!Meghalt Stanely Ho, a hongkongi kaszinómágnás

Meghalt Stanely Ho, a hongkongi kaszinómágnás

Öt éven belül a szalonokban lehet az üzemanyagcellás BMW

Öt éven belül a szalonokban lehet az üzemanyagcellás BMW

Semmi sem lesz olyan, mint korábban: így változnak az Apple Store-ok

Semmi sem lesz olyan, mint korábban: így változnak az Apple Store-ok