szerző:
kadarm
Tetszett a cikk?

Egy amerikai fehérnemű cég azt állítja, a televíziós csatornák azért nem voltak hajlandóak reklámfilmjét sugározni, mivel túl nagynak tartották az átlagnál termetesebb modell melleit.

A különböző nagy nézettségű amerikai tévéműsorok, mint a sport bajnokságok döntői, illetve jelen esetben az American Idol (az ottani Megasztár) kapcsán rendszeresek a betiltott, letiltott reklámokról megjelenő hírek. Bizonyos cégek és szervezetek már szinte sportot űznek abból, hogy szándékosan provokatív filmet készítenek, amiről tudják, hogy a nézői feljelentésektől és büntetésektől rettegő csatornák úgysem fogják elfogadni, aztán pedig hatalmas média figyelemre tesznek szert a letiltott reklám netes nézettségével.

Elképzelhető, hogy a Lane Bryant nevű, nagyobb méretet viselő hölgyek számára fehérneműket gyártó cég is ezen a módon próbálta meg felhívni a figyelmet termékeire, de számos forrás azt állítja, valódi diszkrimináció érte a vállalatot. A Lane Bryant modellje ugyanis, célcsoportjának megfelelően termetes hölgy, sokan azt is mondanák rá valószínűleg, hogy kövér, ennek megfelelő méretes keblekkel. A diszkriminációt kiáltó médiumok azt állítják, hogy a hatalmas mellek miatt utasították el a tévécsatornák a reklámfilmet, túlságosan is szexuálisnak és zavarónak találva azokat.

A cikk folytatását és a videót ide kattintva érheti el.

Eltűnt két kiskorú gyerek Budapesten

Eltűnt két kiskorú gyerek Budapesten

Indult egy új oldal, egy kicsit még jobb hely lett tőle az internet

Indult egy új oldal, egy kicsit még jobb hely lett tőle az internet

Tíz nap után újra megjelent a koronavírus Kínában

Tíz nap után újra megjelent a koronavírus Kínában