Borvacsora a múzeumban
A Kogartben Danó Zoltán, az étterem konyhafőnöke és a múzeum alapítványának szakértője a festészetet és a...
A Kogartben Danó Zoltán, az étterem konyhafőnöke és a múzeum alapítványának szakértője a festészetet és a konyhaművészetet ötvözik egy tárlatvezetést követő borvacsorán május 7-én, pénteken.
Ízelítő a menü és borsorból:
Balaton, 1930-as évek második fele c. kép ihlette előétel:
Paprikás lisztben sült fogas, sült burgonyával és savanyú uborkával
Szigligeti Olaszrizling 2008, Szászi pince
Kioszkban c. kép ihlette leves:
Zöldséges feles borsó leves malac császárral
Svájci tengerszem c. kép ihlette főétel:
Marhasült sajt fondüvel, tavaszi zöldségekkel
Egri Cabernet Sauvignon Szarkás 2007, Gróf Buttler Borászat
Cirkusz c. kép ihlette desszert:
Cirkuszi finomságok: ”Téli fagyi”, sós perec, pattogatott kukorica fagylalt
Tokaji Áts cuvée 2007, Tokaj Royal pincészet
A vacsoraest ára 7.400 Ft+Áfa/fő
(Fizetésre a helyszínen lesz lehetőség)
Az est ára magában foglalja:
Érkezéskor egy pohár Prosecco
Tárlatvezetés
Négyfogásos vacsora borokkal
Üdítő, ásványvíz, kávé, tea
Az est helyszíne: KOGART Étterem (1062 Budapest, Andrássy út 112.)
Időpontja: 2010. május 7. (péntek)
Tárlatvezetés kezdete: 18:00 óra Vacsoraest kezdete:19:00 óra
Bővebb információért, kérjük keresse Rév Esztert az eszter.rev@kogart.hu e-mail címen
vagy a 0630/894-3509-es telefonszámon.
Ízelítő a menü és borsorból:
Balaton, 1930-as évek második fele c. kép ihlette előétel:
Paprikás lisztben sült fogas, sült burgonyával és savanyú uborkával
Szigligeti Olaszrizling 2008, Szászi pince
Kioszkban c. kép ihlette leves:
Zöldséges feles borsó leves malac császárral
Svájci tengerszem c. kép ihlette főétel:
Marhasült sajt fondüvel, tavaszi zöldségekkel
Egri Cabernet Sauvignon Szarkás 2007, Gróf Buttler Borászat
Cirkusz c. kép ihlette desszert:
Cirkuszi finomságok: ”Téli fagyi”, sós perec, pattogatott kukorica fagylalt
Tokaji Áts cuvée 2007, Tokaj Royal pincészet
A vacsoraest ára 7.400 Ft+Áfa/fő
(Fizetésre a helyszínen lesz lehetőség)
Az est ára magában foglalja:
Érkezéskor egy pohár Prosecco
Tárlatvezetés
Négyfogásos vacsora borokkal
Üdítő, ásványvíz, kávé, tea
Az est helyszíne: KOGART Étterem (1062 Budapest, Andrássy út 112.)
Időpontja: 2010. május 7. (péntek)
Tárlatvezetés kezdete: 18:00 óra Vacsoraest kezdete:19:00 óra
Bővebb információért, kérjük keresse Rév Esztert az eszter.rev@kogart.hu e-mail címen
vagy a 0630/894-3509-es telefonszámon.