szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A Kogartben Danó Zoltán, az étterem konyhafőnöke és a múzeum alapítványának szakértője a festészetet és a...

A Kogartben Danó Zoltán, az étterem konyhafőnöke és a múzeum alapítványának szakértője a festészetet és a konyhaművészetet ötvözik egy tárlatvezetést követő borvacsorán május 7-én, pénteken.

Ízelítő a menü és borsorból:

Balaton, 1930-as évek második fele c. kép ihlette előétel:

Paprikás lisztben sült fogas, sült burgonyával és savanyú uborkával

Szigligeti Olaszrizling 2008, Szászi pince

Kioszkban c. kép ihlette leves:

Zöldséges feles borsó leves malac császárral

Svájci tengerszem c. kép ihlette főétel:

Marhasült sajt fondüvel, tavaszi zöldségekkel

Egri Cabernet Sauvignon Szarkás 2007, Gróf Buttler Borászat

Cirkusz c. kép ihlette desszert:

Cirkuszi finomságok: ”Téli fagyi”, sós perec, pattogatott kukorica fagylalt

Tokaji Áts cuvée 2007, Tokaj Royal pincészet

A vacsoraest ára 7.400 Ft+Áfa/fő

(Fizetésre a helyszínen lesz lehetőség)

Az est ára magában foglalja:

Érkezéskor egy pohár Prosecco

Tárlatvezetés

Négyfogásos vacsora borokkal

Üdítő, ásványvíz, kávé, tea

Az est helyszíne: KOGART Étterem (1062 Budapest, Andrássy út 112.)

Időpontja: 2010. május 7. (péntek)

Tárlatvezetés kezdete: 18:00 óra  Vacsoraest kezdete:19:00 óra

Bővebb információért, kérjük keresse Rév Esztert az eszter.rev@kogart.hu e-mail címen

vagy a 0630/894-3509-es telefonszámon.
Leukémiában szenved Basar Asszad elűzött szíriai diktátor felesége

Leukémiában szenved Basar Asszad elűzött szíriai diktátor felesége

Libanonban értettem meg, hogyan durvulhatott be ennyire a Közel-Kelet - Földes András videója

Libanonban értettem meg, hogyan durvulhatott be ennyire a Közel-Kelet - Földes András videója

Meghalt Olivia Hussey, Zeffirelli Júliája

Meghalt Olivia Hussey, Zeffirelli Júliája

Csak készpénzt használ? Akkor van, amire biztos nem gondolt még

Csak készpénzt használ? Akkor van, amire biztos nem gondolt még