Borvacsora a múzeumban

A Kogartben Danó Zoltán, az étterem konyhafőnöke és a múzeum alapítványának szakértője a festészetet és a...

  • life-style.hu life-style.hu
Borvacsora a múzeumban
A Kogartben Danó Zoltán, az étterem konyhafőnöke és a múzeum alapítványának szakértője a festészetet és a konyhaművészetet ötvözik egy tárlatvezetést követő borvacsorán május 7-én, pénteken.

Ízelítő a menü és borsorból:

Balaton, 1930-as évek második fele c. kép ihlette előétel:

Paprikás lisztben sült fogas, sült burgonyával és savanyú uborkával

Szigligeti Olaszrizling 2008, Szászi pince

Kioszkban c. kép ihlette leves:

Zöldséges feles borsó leves malac császárral

Svájci tengerszem c. kép ihlette főétel:

Marhasült sajt fondüvel, tavaszi zöldségekkel

Egri Cabernet Sauvignon Szarkás 2007, Gróf Buttler Borászat

Cirkusz c. kép ihlette desszert:

Cirkuszi finomságok: ”Téli fagyi”, sós perec, pattogatott kukorica fagylalt

Tokaji Áts cuvée 2007, Tokaj Royal pincészet

A vacsoraest ára 7.400 Ft+Áfa/fő

(Fizetésre a helyszínen lesz lehetőség)

Az est ára magában foglalja:

Érkezéskor egy pohár Prosecco

Tárlatvezetés

Négyfogásos vacsora borokkal

Üdítő, ásványvíz, kávé, tea

Az est helyszíne: KOGART Étterem (1062 Budapest, Andrássy út 112.)

Időpontja: 2010. május 7. (péntek)

Tárlatvezetés kezdete: 18:00 óra  Vacsoraest kezdete:19:00 óra

Bővebb információért, kérjük keresse Rév Esztert az eszter.rev@kogart.hu e-mail címen

vagy a 0630/894-3509-es telefonszámon.
Kemping bicikli, felvonulás és elvtársi csók – így fogadták eddig az űrhajósokat Magyarországon

Kemping bicikli, felvonulás és elvtársi csók – így fogadták eddig az űrhajósokat Magyarországon

Jurij Gagarinnak és Farkas Bertalannak is hatalmas, nyitott autós felvonulást szerveztek Budapesten, miután visszatértek az űrből és erre a propaganda is készült rendesen. Magyarországon már szinte hagyománya van az asztronauták köszöntésének, de az utolsó óta is eltelt 45 év. Nem tudni, Kapu Tibort mivel fogják fogadni, mindenesetre az MNB már rárepült az űrrepülésére.