Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Az új séf Olivier Marchand, a francia mesterszakács Marc Meneau három Michelin csillagos séf tanítványa, a Vezelay-i...
Az új séf Olivier Marchand, a francia mesterszakács Marc Meneau három Michelin csillagos séf tanítványa, a Vezelay-i ( Burgundia ) L'Espérance Hotel étterme a világ csúcsgasztronómiájának egyik fellegvára. Olivier Marchand ott elsajátított és továbbfejlesztett művészetét élvezhetik a magyar gourmet szerelmesei áprilistól a Chateau Viszben.
Hidvéghy Melinda, a Chateau Visz ügyvezető igazgatója megköszönte Erik Schröter egykori asszisztensének, Stefan Gebhardtnak, hogy az átmeneti hónapokban segített megtartani a Chateau Visz vezető pozícióját – 2010-ben a Dining Guide étteremkalauz a Chateau Visznek ítélte oda az év legjobb étterme díjat –a magyarországi csúcsgasztronómia élvonalában.