szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Az új séf  Olivier Marchand, a francia mesterszakács Marc Meneau három Michelin csillagos séf tanítványa, a Vezelay-i...

Az új séf  Olivier Marchand, a francia mesterszakács Marc Meneau három Michelin csillagos séf tanítványa, a Vezelay-i ( Burgundia ) L'Espérance Hotel étterme a világ csúcsgasztronómiájának egyik fellegvára. Olivier Marchand ott elsajátított és továbbfejlesztett művészetét élvezhetik a magyar gourmet szerelmesei áprilistól a Chateau Viszben.

Hidvéghy Melinda, a Chateau Visz ügyvezető igazgatója megköszönte Erik Schröter egykori asszisztensének, Stefan Gebhardtnak, hogy az átmeneti hónapokban segített megtartani a Chateau Visz vezető pozícióját – 2010-ben a Dining Guide étteremkalauz a Chateau Visznek ítélte oda az év legjobb étterme díjat –a magyarországi csúcsgasztronómia élvonalában.

A BYD építése miatt a szegedi önkormányzat 60 millióért sajátítana ki egy területet, ami legalább 400 milliót ér

A BYD építése miatt a szegedi önkormányzat 60 millióért sajátítana ki egy területet, ami legalább 400 milliót ér

Telefonlopási ügy miatt mond le a brit miniszter

Telefonlopási ügy miatt mond le a brit miniszter

Az Ellenállás Mozgalommal véteti észre magát az Operettszínház balettigazgatója és a Magyar Nemzet publicistája

Az Ellenállás Mozgalommal véteti észre magát az Operettszínház balettigazgatója és a Magyar Nemzet publicistája

Így tesz láthatatlan kincseket láthatóvá egy új technológia

Így tesz láthatatlan kincseket láthatóvá egy új technológia