Stallone: hagyják békén a fiam emlékét

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Sylvester Stallone elhunyt fia emlékének tiszteletben tartását kérte a nyilvánosságtól, miközben a bulvársajtó egyre azt találgatja, mi okozta a 36 esztendős Sage Stallone halálát.

A filmest pénteken találták holtan hollywoodi otthonában. A Los Angeles-i halottkém vasárnap végezte el a boncolást, ám az eredmény a toxikológiai és egyéb vizsgálatok miatt csak hetek múlva várható.

"Nincs nagyobb fájdalom, mint amikor egy szülő elveszti a gyermekét. Ezért esedezem mindenkihez, hogy tartsák tiszteletben tehetséges fiam emlékét, és részvéttel gondoljanak szerető édesanyjára, Sashára" - fogalmazott Stallone hétfői közleményében. 

Sage Stallone a 66 esztendős filmsztár és első felesége, Sasha Czack házasságából született. A pár tízévi házasság után, 1985-ben vált el. "Sage az első gyermekünk volt, a szemünk fénye, és alázattal könyörgök mindenkihez, hogy hagyja békében a fiam emlékét és lelkét" - kérte a filmsztár.

A Los Angeles-i rendőrség szerint nem történt bűncselekmény, de hírzárlatot rendeltek el a halálesettel kapcsolatban. A TMZ.com celebportál szerint a Stallone fiának halálát gyógyszer-túladagolás okozta.

Apa és fia kétszer szerepelt együtt a filmvásznon: 1990-ben a Rocky V című filmben, és 1996-ban a Daylight - Alagút a halálba című produkcióban. Sage Stallone más filmszerepekben is feltűnt, producerként és rendezőként is kipróbálta magát.