Kevés volt Hanga 10 pontja, kikapott a Manresa

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hanga Ádám tíz pontja is kevés volt az Assignia Manresa győzelméhez, a spanyol kosárlabda-bajnokság 5. fordulójában. A hetedik helyen álló Unicaja 88-70-re verte a Manresát.

Hanga Ádám 21 percet töltött a pályán, ezalatt elsüllyesztett két triplát és két duplát, ami összesen 10 pontot jelent. Emellett begyűjtött három lepattanót, adott egy gólpasszt és eladott három labdát. Az ő teljesítményére igazán nem lehetett panasz, hiszen csapata harmadik legjobb dobója volt.

A mérkőzésen a Manresa rettenetesen kezdett, 21-2-re is vezetett a hazai együttes, amikor magukhoz tértek a vendégek Hanga vezérletével. Azonban a mérkőzésen végig csak kapaszkodott a katalán csapat, utolérnie nem sikerült az Unicaját, amely könnyedén nyerte meg az összecsapást. A mérkőzés leglátványosabb jelenete szintén a magyar játékos nevéhez fűződött: a játékidő lejártakor félpályán túlról szerzett kosarat Hanga.

A találkozó után kisebb térdsérülésre panaszkodott Ádám, amit egy ütközésnél szedett össze. Véleménye szerint nem súlyos, bízik benne, hogy nem kell majd sokat kihagynia.