szerző:
hvg.hu

Száz nap van hátra a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságig, százat dekáznak a FIFA friss videójában. Híres focisták forgatják a labdát, egészen az utolsó pár mozdulatig, majd két másik ismert személy fejezi be a sort. Igaz, ők nem tűnnek annyira profinak.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Most, közvetlenül a döntő után, annak hatása alatt, utóbbiakkal értünk egyet. Ezen az oldalon felidézheti a pillanatokat, amelyek ezt igazolják.
Friss cikkek a témában

Putyin orosz elnök és Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnöke passzolgatja egymásnak a labdát az idei foci-vb száznapos visszaszámlálásáról szóló videóban. A mozdulatsort bizonyára elsőre kivitelezni tudták és felvenni is elég volt csak egyszer. Még belegondolni is rossz, mi lett volna, ha az elnöki dolgozószobában véletlenül félremegy a labda, és néhány műtárgy vagy ablaktábla bánta volna a focizást. Putyin némi csavart is vitt a „technikájába”: az utolsó, századik mozdulatot rúgás helyett fejeléssel kivitelezte.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!