szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csodás jelenet a magyar fociból.

Bizarr jeleneteknek lehettek tanúi azok, akik résztvettek a DVSC-Paks bajnoki mérkőzésen, amely ugyan döntetlen eredményt hozott, de ez a kiesést jelentette a debreceni házigazda számára. A csalódott játékosokkal a dühös kemény mag került szembe, ahogy az látszik egy szurkolói videón is.

A "szurkolók" a meccs végén berohantak a lelátóról a pályára, és elkezdték rángatni a focistákat. A hangosbemondó többször illedelmesen kéri őket, hogy ezt hagyják abba, de bizonyára a "légy szíves" szóösszetétel ismeretének hiánya magyarázza, hogy ennek semmi hatása. A nem sokkal később megérkező rohamrendőrök látványára azonban gyorsan eliszkolnak a pályáról. A rendőrök előbb a tizenhatoson, majd a gólvonalnál, végül a pálya szélén állnak sorfalat, ekkor nyugodnak meg a kedélyek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!