Konok Péter
Szerzőnk

Konok Péter

Konok Péter Nyüzsi

Levél vissza

Drága Viktor! A Magyar Közlönyön keresztül értesültem róla, hogy ismét számíthatok kedves leveledre. Igazán bensőségessé válik lassan a kapcsolatunk, intimmé kvázi, mint szárszói privát vécécsésze a közszemlén.

Konok Péter Nyüzsi

Megint jőnek, robbantgatnak

Amikor Selmeczi Gabriella, a vaníliás karikák hosztesze, vagy Soltész Miklós prütykölésügyi államtitkár a „bajnaista anarchistákról” hadovál, az leginkább arra emlékeztet, ahogy a sztálini Szovjetunió főállamügyésze, Visinszkij elvtárs a „felforgató trockistákról” mennydörgött.

Konok Péter Nyüzsi

Kedves Nép! Kormányozni nem tudunk, innentől kóruspróbákat tartunk, és rendezvényszervezéssel fogunk foglalkozni

Nem akarok demagóg lenni, hogy rákérdezzek, erre a marhaságra ugye jut pénz, miközben Magyarországon rekordokat dönt, teszem azt, az éhező gyermekek száma, de azért rákérdeznék, hogy miért van az, hogy erre a marhaságra jut pénz, miközben Magyarországon rekordokat dönt, teszem azt, az éhező gyermekek száma?

Konok Péter Nyüzsi

Nehéz ezektől félni

Konok Péter magára vette Kövér kommunistázását, és tudatta a házelnökkel, hogy ő meg egy darab sertésbél, továbbá karrierpatkány. Ezután volt, aki azt kérdezte tőle, nem fél-e. Válasza alább olvasható.

Konok Péter Nyüzsi

Politikai szellentés

Felcsuti Péter magánember és blogger a napokban felvetette a kötelező sorkatonaság visszaállítását. Majd lényegében lehátrált róla. Az ember eltöpreng.

1 2 3 4