Nagy Gábor
Szerzőnk

Nagy Gábor

Nagy Gábor Itthon

Nagy Gábor: A járvány időgépe

Ha Orbán Viktor már nem befolyásosként emlegetett szereplő, hanem csak egy zavaró troll, akkor kevésbé értékessé válik Moszkva vagy Peking számára - olvasható a HVG hetilap e heti ajánlójában.

Nagy Gábor HVG Hetilap

Családi krétakör

Az utolsó részletig kidolgozott interjúban mondta el Harry herceg és Meghan Markle azt, milyen megpróbáltatások miatt döntöttek arról, hogy kilépnek a brit királyi családból.

Nagy Gábor hvg360

Homályba burkolódzó újságírók csoportja dönt a Golden Globe-díjakról

A nevetségességből hosszú és nehéz út vezetett a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szervezetének ahhoz, hogy őket, és az általuk filmes és tévés produkcióknak kiosztott Golden Globe-díjat is komolyan vegyék. Ezért nem hiányzott nekik, hogy az idei, online gálára időzítve a pénzügyeiket firtatta egy tényfeltáró riport. Arra is emlékeztettek, hogy még a 87 tag névsora sem ismert, azt viszont tudni, hogy egyedüli magyarként köztük van Návai Anikó.

Nagy Gábor hvg360

Elnök szeretne lenni az ifjú amerikai sztárköltő

Amanda Gorman a Harvardon tanult szociológiát, már gyerekkorában kapcsolatba került a politikai aktivizmussal, Joe Biden beiktatásán lépett fel, ráadásul művészete üzletileg is sikeres. Erős rajt, mondhatni. Szándékai szerint a folytatás is tartogat majd izgalmakat.

1 2 3 4 5 6 7
13