szerző:
hvg.hu

Az Instagram mobil webes verziója fontos fejlesztést kapott, hiszen már az app sem kell ahhoz, hogy szinte teljeskörűen használjuk az alkalmazást.

Májusban számoltunk be róla, hogy a mobilról akár le is törölhető az Instagram alkalmazás, hiszen ha okostelefonnal látogat az instagram.com oldalra, már nem csak nézegetheti a képeket, de fel is tölthet fotókat. Ezt a lehetőséget fejlesztette most tovább a Facebook tulajdonában lévő app, hiszen a Snapchatről óriási sikerrel lemásolt funkció, a Stories is elérhető az oldalon. Nem csak nézegetni lehet a 24 órán belül eltűnő megosztásokat, de fel is lehet tölteni őket – kicsit fapados verzióban.

©

Ha mobilon az oldalra látogat, akkor képet oszthat meg a Stories funkcióban, és az alkalmazásban megszokott filterek ugyan nem állnak így rendelkezésre, de színes szöveget így is lehet a fotókra tenni, majd ugyanúgy megosztani egy napra, mint az alkalmazásban.

Ez azt jelenti, hogy videókat továbbra sem lehet feltölteni az app nélkül, de gyakorlatilag minden más fontos funkció elérhető a hiányában. Ez annyira így lett, hogy az Instagram mások bejegyzéseinek mentési lehetőségét is elérhetővé tette a mobil webes verzióban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!