szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Google már hónapokkal ezelőtt szólt, hogy október 1-jétől már nem lehet korlátlan idejű videohívásokat folytatni a Google Meetben. A jelek szerint ezen a koronavírus-járvány második hulláma sem változtatott.

A Google a Zoom szárnyalását – és nem mellesleg hibáit – látva tavasszal úgy döntött, a pandémia okán szélesre tárja az addig csak egy szűkebb kör által használható videokonferencia-rendszerének, a Meetnek a kapuit. Ennek köszönhetően ingyen indíthattunk akár 100 fős hívásokat korlátlan időre, ám a cég már akkor jelezte, ez nem lesz így örökké.

A pandémia tavaszi szakaszában azt mondta a Google, szeptember 30-ig biztosítanak lehetőséget arra, hogy korlátlan idejű videohívásokat indítsunk, és a jelek szerint ezen a céldátumon a koronavírus-járvány második hulláma ellenére sem változtattak.

A vállalat szóvivője a The Verge megkeresésére azt írta, nem tartják szükségesnek, hogy a korábban bejelentett menetrenden változtassanak. Mindez azon felhasználók számára, akik ingyenesen használják a szolgáltatást azt jelenti, hogy október 1-jétől kezdve már legfeljebb csak 60 perces videohívásokat lehet lebonyolítani a rendszerrel. Természetesen a 60 perc lejárta után egy új beszélgetésben továbbra is folytatni lehet majd az értekezletet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sorra kerülnek elő a lezárt koporsók Egyiptomban, most megint találtak párat

Sorra kerülnek elő a lezárt koporsók Egyiptomban, most megint találtak párat

Az Apple a világ legértékesebb márkája – de hogy állnak a többiek?

Az Apple a világ legértékesebb márkája – de hogy állnak a többiek?

Drágul az étkezési búza, újra emelkedhet a liszt ára

Drágul az étkezési búza, újra emelkedhet a liszt ára