szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Öt hónappal a téli olimpia ünnepélyes megnyitója előtt a belépők ötven százaléka, azaz ötszázezer jegy gazdára talált.

A legfrissebb statisztika szerint a skandináv országokban a legnagyobb az érdeklődés az olaszországi jeges-havas játékok iránt, ebből a térségből eddig összesen harmincezer jegyet rendeltek. Jelesül a téli sportok norvég kedvelői 19 ezer, a svédek hat és fél ezer, a finnek pedig négy és fél ezer belépőt vásároltak eddig. 

Változatlanul az olimpiai jégkorongtorna mérkőzései a leginkább vonzóak, Torino esetében nyilvánvalóan azért is, mert a februári ötkarikás viadalon ott lehetnek az észak-amerikai profiligában (NHL) szereplő játékosok is. Márpedig ez természetesen "pluszmotiváció" a szurkolóknak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gazdaság

Hogyan hat az olimpia az ingatlanpiacra?

Drukkolhatnak a budapesti lakástulajdonosok a 2020-as olimpiai játékok megpályázásáért és elnyeréséért, a siker ugyanis az egekbe emelheti ingatlanjaik árait - állítja elemzésében a Halifax, amely egy esetlegesen sikeres olimpiai pályázat és rendezés ingatlanpiacra gyakorolt hatását vizsgálja.

Lehangoló látvány, ahogyan a 20 év rabság után kiszabadított medve még mindig a megszokott köreit rója

Lehangoló látvány, ahogyan a 20 év rabság után kiszabadított medve még mindig a megszokott köreit rója

Fülke: "Még léphet szintet a kampány durvasága"

Fülke: "Még léphet szintet a kampány durvasága"

Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Venezuela új lapot nyitna Bidennel