szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Lakosságarányosan rosszabbul állnak, mint Olaszország.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Az elmúlt 24 órában 303 ember vesztette életét Belgiumban a koronavírus-járvány miatt, ez az eddigi legmagasabb szám - írja a Guardian a belga egészségügyi szolgáltatók adataira hivatkozva.

A halottak száma meghaladta a 3900 főt. A lakossághoz mért arány meghaladja az olasz adatokat - írja a lap. Az elmúlt 24 órában 942 új beteget regisztráltak, harmaduk szorul kórházi kezelésre. Összesen csaknem 5400 koronavírusos beteg fekszik kórházban, 1234 ember intenzíven van. A járvány kitörése óta több mint 30 ezer esetet regisztráltak az országban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!