#vendéglátás

Vécére ment volna szivárványos arcfestéssel egy budai borbárban, de azt mondja, buzizva próbálták elhajtani
 

Vécére ment volna szivárványos arcfestéssel egy budai borbárban, de azt mondja, buzizva próbálták elhajtani

Nem akarták kiengedni a mosdóba egy Szent Gellért téri vendéglátóhelyen, állítja egy, történetét a HVG-vel megosztó nő. A nő a személyzettel folytatott vitáját le is videózta, amelyen hallható, hogy milyen gorombán beszél vele a személyzet egy tagja. A nő szerint le is buzizták, de a borbár üzletvezetője szerint a szóváltás nemi irányultságtól független volt, és azért alakult ki, mert a nő nem az ő vendégük volt.

HVG HVG

A fiatalok hozhatják el a lángosforradalmat a Balatonnál
 

A fiatalok hozhatják el a lángosforradalmat a Balatonnál

Miért vett meg egy nagy múltú, de veszteséges üzletláncot? Mit kellene csinálni ahhoz, hogy ne legyen méregdrága egy croissant? Mi a legnagyobb baj azzal, hogy a Balatonon még mindig ugyanúgy sütik a lángost? És miért nem érdemes mindenkinek akciózni a tejfölt? Andrejszki Richárddal, a Chef Market tulajdonosával beszélgettünk annak kapcsán, hogy cége a Culinaris új tulajdonosa lett.














Százmilliós forgalmat és tízmilliós profitot már kitermel Magyarországon is az e-sport, de bőven van még tér felfelé
 

Százmilliós forgalmat és tízmilliós profitot már kitermel Magyarországon is az e-sport, de bőven van még tér felfelé

Több tízmilliós profitot hozott az e-sport-kávézók és gamerbárok piaca 2023-ban a legnagyobb hazai szereplőknek. Velük versenyezne az eddig főleg e-sportmenedzsmenttel foglalkozó Delta Syndicate, de nincs könnyű dolguk, hiszen egyre telítettebb piacon kell megélniük. A bázis viszont stabil, és egyre inkább növekszik.



Hasbeszélő: Milyen egy igazi kortárs bisztró? Olyan, amilyenben a Pasaréti téren repetáztunk
 

Hasbeszélő: Milyen egy igazi kortárs bisztró? Olyan, amilyenben a Pasaréti téren repetáztunk

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk kispiszkostól a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a Pasaréti téren.

GyéZsé GyéZsé

13 milliárdot szórnak ki vidéki éttermek és kocsmák között a programban, aminek kontójára korábban biliket vettek volna Mészárosék hotelei
 

13 milliárdot szórnak ki vidéki éttermek és kocsmák között a programban, aminek kontójára korábban biliket vettek volna Mészárosék hotelei

Vidéki éttermek kaphatnak elsőként vissza nem térítendő támogatást az új turisztikai fejlesztési programban. A május végén induló első ütemben fejenként egymillióhoz juthatnak, amiből akár kisebb eszközöket, vagy készleteket is vehetnek. Az éttermek után jönnek a cukrászdák, a diszkók, a kávézók a büfék, de nem maradnak ki a kocsmák sem.

MTI / hvg.hu MTI / hvg.hu