szerző:
MTI

Stratégiai megállapodást kötött a Cellum Csoport mobiltárca-szolgáltató és a közösségi oldalakon fizetési megoldásokat fejlesztő Fastacash annak érdekében, hogy a mobilfizetés minél szélesebb körben elérhető legyen világszerte.

Az együttműködést csütörtökön írták alá a cégek vezérigazgatói Budapesten.

Kóka János volt gazdasági miniszter, a Cellum Csoport elnök-vezérigazgatója közölte, hogy a két cég partnerhálózatának és technológiájának megosztásával négy kontinensen több ezer kereskedőt és több százmillió felhasználót érhet el, akik az üzenetküldéssel egy időben tudnak például fizetni, vagy pénzt küldeni.

A Fastacash integrálja a Cellum Csoport biztonságos mobiltárca-megoldását, illetve mobiltranzakciós és kártyatárolási technológiáját, a Cellum pedig felhasználja a Fastacash közösségi médián keresztüli fizetési képességeit és tapasztalatát – tette hozzá.    

A megállapodás pénzügyi részleteit nem árulta el a vezérigazgató, de közölte, hogy a tervek szerint az együttműködés legalább 5 millió dollár árbevételt generál a vállalatoknak a következő három évben.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!