szerző:
hvg.hu

Kedden hajnalban "Peking tér" felirat, valamint Orbán Viktor és Tarlós István portréja fogadta a Széll Kálmán téri metróállomás homlokzatán az arra járókat. A 4K! ifjúsági mozgalom ezzel az akcióval próbálja szorosabbra fűzni a kínai-magyar baráti kapcsolatokat, reagálva Orbán Viktor korábbi kijelentéseire.

©
©
©
©
Az akció hátteréről a mozgalom tagjai blogjukon is beszámolnak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Nagyítás

Hatalmas párnacsata a Fővám téren – Nagyítás-fotógaléria

A párnacsata hivatalos áprilisi világnapja alkalmából a 4K! ifjúsági mozgalom Budapesten, valamint az ország több nagyvárosában is párnacsatát szervezett. Budapesten idén a Fővám téren csaphattak össze kedvenc (vagy éppen megunt) párnáikkal a résztvevők. Nagyítás-fotógalériánk a tollfelhőből.