szerző:
hvg.hu

A kormánymédiában újra előkerült Hadházy Ákos szomszédjának sztorija, az LMP-s politikus szerint a "lejáratás-cunami" azt bizonyítja, hogy a Fidesz mocskosul fél.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Hadházy Ákos szerint újra le akarják járatni a szomszédja történetével – a kormánysajtó szerint Hadházy ellehetetlenítette az idős embert, hogy megszerezze a lakását, Hadházy viszont azt írja, eltartási szerződést kötöttek volna az idős férfival, ám utolsó pillanatban ezt az egyik lánya megakadályozta –, amit az Tények/Lokál párosban több millió ember fog látni, az ő cáfolatát viszont csak pár tízezren a saját oldalán.

"EZ egyébként most a legnagyobb dilemmának kellene lennie az ellenzék számára: szabad-e indulni egy olyan választáson, amelyről már sok hónappal előtte tudható, hogy nem tisztességes. Nem tisztességes ugyanis az a választás, ahol a miniszterelenök egyetlen intésére milliók előtt lehet az ellenfelet lejáratni úgy, hogy annak esélye sincs védekezésre."

De van egy jó hír is szerinte,

"az ellenem indított lejáratás-cunami azt mutatja, hogy mocskosul félnek. Az időzítés oka valószínűleg egyébként az, hogy tudják rólam, hogy Márki-Zay Péterhez hasonlóan pártolom, hogy CSAK az egyéni körzetekben, CSAK jó jelölt esetén az ellenzék SZÉLES körben (Jobbiktól MSZP-ig) működjön együtt. A Fidesz ettől retteg, és mindent megtesz azért, hogy ezt megakadályozza. És persze az is hízelgő, hogy az egyik fő tolvajuk. H. István államtitkár, korábbi szekszárdi polgármester is retteghet, ha ilyen eszközökhöz kell már fordulnia."

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.