szerző:
hvg.hu

A kormánymédiában újra előkerült Hadházy Ákos szomszédjának sztorija, az LMP-s politikus szerint a "lejáratás-cunami" azt bizonyítja, hogy a Fidesz mocskosul fél.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Hadházy Ákos szerint újra le akarják járatni a szomszédja történetével – a kormánysajtó szerint Hadházy ellehetetlenítette az idős embert, hogy megszerezze a lakását, Hadházy viszont azt írja, eltartási szerződést kötöttek volna az idős férfival, ám utolsó pillanatban ezt az egyik lánya megakadályozta –, amit az Tények/Lokál párosban több millió ember fog látni, az ő cáfolatát viszont csak pár tízezren a saját oldalán.

"EZ egyébként most a legnagyobb dilemmának kellene lennie az ellenzék számára: szabad-e indulni egy olyan választáson, amelyről már sok hónappal előtte tudható, hogy nem tisztességes. Nem tisztességes ugyanis az a választás, ahol a miniszterelenök egyetlen intésére milliók előtt lehet az ellenfelet lejáratni úgy, hogy annak esélye sincs védekezésre."

De van egy jó hír is szerinte,

"az ellenem indított lejáratás-cunami azt mutatja, hogy mocskosul félnek. Az időzítés oka valószínűleg egyébként az, hogy tudják rólam, hogy Márki-Zay Péterhez hasonlóan pártolom, hogy CSAK az egyéni körzetekben, CSAK jó jelölt esetén az ellenzék SZÉLES körben (Jobbiktól MSZP-ig) működjön együtt. A Fidesz ettől retteg, és mindent megtesz azért, hogy ezt megakadályozza. És persze az is hízelgő, hogy az egyik fő tolvajuk. H. István államtitkár, korábbi szekszárdi polgármester is retteghet, ha ilyen eszközökhöz kell már fordulnia."

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!