szerző:
hvg.hu

A miniszterelnök egy fél mondatot fűzött az 1300 milliárd forintról szóló történethez.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Egyre szövevényesebbé válik Kósa Lajos eurómilliárdokkal kapcsolatos ügye, amelyet a kirobbanása óta most először kommentált hivatalosan Orbán Viktor miniszterelnök.

A kormányfő a Zoom.hu kérdésére válaszolva azt írta:

Kampánylyukból kampányszél fúj.

A miniszterelnök álláspontját "a Kósa Lajost ért támadásokról" Orbán sajtófőnöke, Havasi Bertalan közvetítette a lapnak.

Az ügy eddig ismert részleteiről írt összes cikkünket itt találja.

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.

Joó Hajnalka Vállalkozás

Kósa bizalmi embere volt a kapocs a "csengeri szélhámosnőhöz"

Egyre mélyebb és egyre különösebb összefüggések derülnek ki a tárca nélküli miniszter és volt debreceni polgármester és az őt néhány éve utóbbi minőségében megkörnyékező, általa csak "csengeri szélhámosnőként" emlegetett Szabó Gáborné között. A hvg.hu szerda délelőtt Csengeren próbált beszélni a 4,3 milliárdos öröksége kezelésével Kósát megbízó nővel, de nem jött ki a házból, a család egy barátja beszélt helyette. Az illető azt mondja: Szabóné mostanra csalódott a miniszterben és üzlettársaiban, ezért megszakítja velük a céges kapcsolatot, és mindent visszavon, amiben megállapodtak.