szerző:
hvg.hu

Ungár Péter szerint megköszönik, ha más párt is hasonló gesztust tesz, de nyomasztani ilyen igénnyel senki sem fognak.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A veszprémi 2-es választókörzetben, Balatonfüreden az LMP visszalépteti jelöltjét, Ságosdi Zoltánt a jobbikos Kepli Lajos javára – jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedd este az LMP elnökségi tagja.

Ungár Péter úgy fogalmazott: „a visszalépésért cserébe nem várnak semmit, ha más párt is hasonló gesztust tesz, azt megköszönik, de nyomasztani nem fognak ezzel az igénnyel senkit”.

Ungár Péter az ellenzéki összefogásról azt mondta, hogy „19 nappal a választás előtt most már ennél komolyabb dolgokról kellene beszélni, nem erről a szappanoperáról, hanem például inkább a Kósa-botrányról”.

Az LMP korábban bejelentette már, hogy a budapesti 15-ös választókerületben induló Kassai Dániel visszalép a szocialista Kunhalmi Ágnes javára.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!