szerző:
hvg.hu

Nyoma sincs a Fidesz választási programjának, ezért egy választási fórum után megkérdeztük az ellenzéket a programhiány miatt ekéző egykori szóvivőt, mit terveznek.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Hiába álltak elő az ellenzéki pártok több tíz oldalas programokkal, fideszes politikusok az országjáró fórumokon azt állítják, az ellenzéknek egyáltalán nincs programja. A keddi, alattyáni fórumom is legalább ötször elhangzott ez.

Ezzel szemben a valóság az, hogy két és fél héttel a választások előtt a kormánypárt az, amely eddig nem hozta nyilvánosságra vagy nem készítette el a választási programját. Négy éve sem tolták túl, akkor Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, a program az, hogy "folytatjuk", de azért utána csak mondott néhány konkrét elemet is.

Egyelőre ez sincs, úgyhogy megkérdeztük az alattyáni fórumon Pócs János mellett kampányoló Selmeczi Gabriellát, a Fidesz korábbi szóvivőjét, mi a Fidesz programja. Szerinte egyébként ha a kormány mást nem csinál, csak megvédi a migránsoktól az országot, már az elég lett volna.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!