szerző:
Papós Tamás

Az iPhone X megosztotta a világot: vannak, akik szerint gyönyörű mobil, és vannak, akik szerint nevetséges. Ez a Chrome-bővítmény a YouTube-on illusztrálja, hogy az utóbbiak közé tartozóknak miért lehet igaza.

Az új iPhone X szinte csak képernyőből áll – ez az állítás igaz is, meg nem is. Mert tény, hogy a „Home” gomb eltűnt, csakhogy az egyébként tényleg szép Super Retina Displaybe belelóg egy fekete csík. A kameráknak, érzékelőknek és mikrofonnak hagyott hely pedig sokak szerint legalább ennyire zavaró, megannyi kép és mém található erről a közösségi oldalakon.

Az iPhone X parodizálásához pedig készült is egy Chrome-bővítmény, a YouTube Notch Mode, hogy mobil nélkül is átérezzük, miért is tartják nevetségesnek a megoldást. Letöltése után ugyanott és arányaiban ugyanakkora helyet elfoglalva egy fekete csík lóg bele minden YouTube-videóba, így egyből látjuk, milyen érzés videót nézni az iPhone X-en.

Például itt láthatja: ilyen lehet iPhone X-en egy iPhone X-es videót nézni.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!