szerző:
hvg.hu

Ahogy egyre többen használják a jubileumi iPhone-t, egyre több lesz a panasz. Úgy tűnik, tényleg nem lehet tökéletes eszközt csinálni. Legutóbb a készülék hangszóróját hozták hírbe.

Korábban már panaszkodtak az iPhone X arcfelismerésére, hogy az nem működik úgy, ahogyan kellene, utána kiderült, hogy a telefonnak gondot okozhat a hideg idő, és olyan felhasználók is voltak, akiket zöld csík bosszantott a kijelzőn.

De továbbra sincs vége a hibajelenségeknek, most például a készülék tetején lévő sztereó hangszóróra panaszkodnak a felhasználók. Néhányan fura zörejeket hallanak akkor, ha nagy hangerővel játszanak le zenét, mások a telefonbeszélgetés kihangosításánál is tapasztalták ezt, megint másoknak még csak nagyobb hangerő sem kellett a jelenség előcsalogatásához.

©

A BGR egy reddit-felhasználót idéz, aki e hiba miatt visszaküldte az iPhone X-ét az Apple boltba, ki is cserélték a készüléket, azonban ugyanazt a hibát tapasztalta a másik modellen is. Ráadásul nem is cserélték ki mindenkinek a telefont, több helyen is azt mondták az Apple munkatársai, hogy a probléma szoftveralapú, úgyhogy várják meg az iOS-frissítést.

Lehet valami ebben, ugyanis hasonló hangszórógondot tapasztaltak az iPhone 8-aknál is, amelyet azután az Apple valóban megoldott az iOS 11.0.2 kiadásával.