szerző:
hvg.hu

Remek hétvégéje lesz azoknak, akik szeretik a SimCityhez hasonló, városépítős játékokat. A műfaj egyik ásza most ingyenes.

A Cities: Skylines 2015-ben jelent meg, a játékosok mellett a kritikusok kegyeit is elnyerte. A tesztelők véleményét összegző Metacritic oldalon a pc-s verzió 85 százalékon áll, ami nagyjából garanciát jelent arra, hogy nem fog csalódni, aki kipróbálja. Nem csoda: a SimCity 2 négyzetkilométeres világánál jóval nagyobb, 36 négyzetkilométeres területen lehet benne építkezni és várost igazgatni.

A (gyors és ingyenes regisztráció után) a Steamről beszerezhető játékkal egész hétvégén ingyenesen lehet játszani. A kiadó emellett jelentős kedvezményt is kínál: akinek megteszik a netkapcsolatot nem igénylő, élményszerű városmenedzselés, az egészen hétfőig 28 euró helyett 7 euró (azaz 8700 forint helyett 2100 forint) ellenében töltheti le azt a telepítőt, amellyel örökbe megkapja a Cities: Skylines játékot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!