szerző:
hvg.hu

Nyolcvan szál vörös rózsán kívül egy 20 méter hosszú amerikai nagyvassal lepték meg a nénit.

A 61 esztendeje Budakalászon élő Kovács Imréné a napokban ünnepelte a 80. születésnapját, melynek kapcsán családja egy különleges négykerekű meglepetéssel szolgált. A születésnapi összejövetelre az ünnepelt legnagyobb meglepetésére ez a 20 méteres limuzin gördült be:

A hatalmas járművet két motoros rendész vezette fel, a limuzint pedig egy rendészeti autó követte a város határain belül, ily módon segítve a szűk utcákon történő közlekedést. Erzsike néni és népes családja végül beszállt a hófehér limuzinba és elindultak a fővárosba, a születésnapi vacsora helyszínére.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!