szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ez a sofőr úgy döntött, hogy a Mustang GT-jével nagyjából 40 másodpercig pörög egy helyben. Sajnos egy idő után nem csak a gumi füstölt el.

Egy kis gumifüstölés tényleg nem kéne, hogy ártson egy ilyen izomautónak, de ha ilyen hosszan és magas fordulatszámon erőlteti valaki az 5.0 literes Coyote V8-as motort, amely hűtés nélkül van egy helyben pörögve, akkor ott bizony meleg lesz a motortérben. Ezért látszik, hogy egy idő után a füst nemcsak a hátsó gumiabroncsokból, hanem a motorháztető alól is jön.

A videót Westlake-ben, Texasban forgatták és nagyon kevés hivatalos részletet tudni az autóról vagy a tulajdonosról. A 20 perces videó túl hosszú is, de a nézők próbálták oltani a kocsit, kis tűzoltó készülékekkel, amíg megjöttek a tűzoltók, amire a kocsi eleje már lényegében kiégett.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itt a raktárkoncertes zenekarok listája

Itt a raktárkoncertes zenekarok listája

Elképesztő mennyiségű koronavírusteszt az ára a nemzetközi filmforgatásoknak Magyarországon

Elképesztő mennyiségű koronavírusteszt az ára a nemzetközi filmforgatásoknak Magyarországon

Tényleg megérné kevesebbet dolgozni?

Tényleg megérné kevesebbet dolgozni?