szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy nyitva hagyott járműből vitte el a sértett pénztárcáját a férfi, akit a salgótarjáni rendőrök beazonosítottak és elfogtak.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2021. március 26-án 14 óra 30 perc körül Kazáron az egyik kereskedelmi egység előtt parkoló nyitva hagyott személygépkocsiból lopott el egy pénztárcát és a benne lévő okiratokat, bankkártyákat és készpénzt - írja a police.hu.

Az okiratokat és a tárcát végül járókelők találták meg a település közelében és adták vissza a sértettnek.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit beazonosították és a körzeti megbízottak Kazár belterületén 2021. április 9-én elfogták, előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!