#Milla

hvg.hu Itthon

Jobbra tolnák Bajnait az MSZP-től a támogatói

Elkezdődött a pártszervezés az Együtt 2014-ben: Bajnai Gordon kedd este az egyik alapító szervezet, a Milla tagságával beszélgetett, ahol az MSZP-vel folytatott egyeztetések okozta félreértéseket, kommunikációs zűrzavart igyekeztek eloszlatni a felek. Szerdán információink szerint a stáb politikai elemzőkkel a szervezet arculatának kialakításáról fog tanácskozni, majd február elején a Haza és Haladás, a Milla és a Szolidaritás közösen tart majd évadnyitó gyűlést, ahol a volt miniszterelnök évet értékel, ám a párt bejegyzésére addig biztosan nem kerül sor.

hvg.hu Itthon

Milla: a jobboldalt felelősség terheli a náci beszéd terjedéséért

Örülünk, hogy végre a Fidesz és támogatói is fölismerték, hogy a helyzet immár tarthatatlan, de ennek akkor lesz csak értéke, ha fölülvizsgálják az eddigi engedékenységüket a szélsőjobbal és a náci ideológiákkal szemben - írja a vasárnapi náciellenes tüntetésről a Milla, hozzátéve, hogy a baloldalnak is van még min elgondolkodnia.

MTI Világ

"Orbán Viktor következő államcsínye" - rólunk írnak külföldön

A Tagesspiegel című német liberális lap a választási eljárásról szóló törvény tervezett módosításával kapcsolatban közölt budapesti riportot hétfői számában Orbán Viktor következő államcsínye címmel, a Neue Zücher Zeitung című svájci újság Politikai kihívás Orbán Viktor számára címmel a magyar politikai erőkről írt cikket, a pozsonyi Új Szó pedig Az Orbán-kormány határon túli magyarságpolitikája címmel közölt írást.

Kósa András Itthon

Halott ember ruháiban Orbánt buktatni

Sajnálom, hogy az LMP úgy döntött, nem kezd tárgyalásokat az Együtt 2014-gyel, de drukkolok nekik, hogy a saját útjukat sikeresen járják - mondta a hvg.hu-nak Juhász Péter. A Milla elnöke szerint kontraproduktív a Fidesz lejárató kampánya Bajnai Gordon ellen. Juhász Péter arról is beszélt, miből él mostanában.

M. László Ferenc Itthon

Bajnai a tagságot győzködve törheti meg az MSZP ellenállását

Kilőtt Bajnai Gordon népszerűsége az utóbbi hetekben az MSZP szavazói közt, akik összefogást akarnak a párt 2014-es győzelme, illetve a kormány leváltása érdekében. A pártelit viszont óvatos, és bizalmatlanul méregeti a volt miniszterelnök térnyerését. Attól tartanak, hogy a tagságon keresztül akar majd hatni a vezetőségre az együttműködésről folytatandó tárgyalásokon. A Bajnai-stáb szerint erről szó sincs, hónapokkal ezelőtti meghívásoknak tettek eleget, amikor a korábbi kormányfő vidéki körútra indult.

hvg.hu Itthon

Nemet mondott Bajnaiéknak a 4K!

A kedden párttá alakult 4K! nem csatlakozik a Bajnai-mozgalomhoz, ellenben törekszik arra, hogy még a választások előtt megállapodást kössön a demokratikus erőkkel - közölte a párt, mely a "régi, igazságtalan rendszer" részének tartja Bajnai Gordont.

M. László Ferenc Itthon

Megütötte Bajnai harcba szállása a tagsága és a választói között őrlődő LMP-t

Kifogta az LMP vitorlájából a szelet a Bajnai Gordon fémjelezte Együtt 2014 mozgalom. A legkisebb ellenzéki párt ugyanis „önálló pólus” címen maga akarta az MSZP ellenében összefogni a parlamenten kívüli új szervezeteket, és ezek révén megnyerni a kormányban csalódott jobboldali szavazókat. Míg ez a koncepció a párton belül jelentős vitákat váltott ki, Bajnai feltűnése egyfelől - az Orbán leváltására áhítozó szavazóbázis miatt - komoly dilemma elé állította az LMP-t, másrészt egy táborba sodorta a korábban más állásponton lévő vezetőket.

Mong Attila Vélemény

Bajnai és a borzalmas tagság

Amennyiben a „patás ördögtől meg kell szabadulnia a nemzetnek” egyedüliként marad meg a programban, úgy egy esetleges választási győzelem abba a meglepő helyzetbe sodorhatja az Együtt 2014 vezetőit, hogy el kell gondolkodniuk az Együtt 2015, az Együtt 2016 és az ezeket követő további nehéz évek teendőin, ráadásul úgy, hogy közben már kormányozni is kellene. És Orbán Viktor sem lesz a közelben, hogy segítsen.

MTI Itthon

Alcsútdoboz elhatárolódott a Milla tüntetésétől

Alcsútdoboz lakói bármikor szabadon gyakorolhatják a véleménynyilvánításhoz, a szólásszabadsághoz, illetve a gyülekezéshez való alkotmányos jogaikat, a település ugyanakkor elhatárolódik a Milla október 23-ai demonstrációjától.

Kósa András - M. László Ferenc Itthon

Bajnai Gordon: "Aki csodát ígér 2014-re, az hazudik"

Legalább fél év türelmi időt kér Bajnai Gordon ahhoz, hogy megalapozzák a 2014-es választásoknak nekifutó szövetséget. Éppen ezért kevés konkrétumot árul el a terveikről, mert azokat előbb egyeztetni akarja a mostani és a jövendőbeli partnereivel. Viszont abban biztos, hogy az Orbán Viktor vezette Fidesszel nincs kiegyezés, és nemcsak kormányt, hanem "rezsimet" is váltani akar. A volt miniszterelnök szerint győzni viszont csak a Fideszből kiábrándult jobboldali szavazókkal lehet, akik még arra is felhatalmazhatják az új kormányt, hogy kemény kézzel lebontsa Orbán építményét.

1 2 3 4 5 6 7 8
Egyre több „alapbetegség” nélküli áldozatot szed a koronavírus

Egyre több „alapbetegség” nélküli áldozatot szed a koronavírus

Egyre jobban megéri megújuló energiába fektetni

Egyre jobban megéri megújuló energiába fektetni

Eső, meleg, szél, napsütés – igazi áprilisi idő lesz jövő héten

Eső, meleg, szél, napsütés – igazi áprilisi idő lesz jövő héten

Életjelet adnak a mozik Amerikában: tarol a Godzilla Kong ellen

Életjelet adnak a mozik Amerikában: tarol a Godzilla Kong ellen

Meghalt a Photoshopot és a pdf fájlformátumot is kifejlesztő Charles Geschke

Meghalt a Photoshopot és a pdf fájlformátumot is kifejlesztő Charles Geschke

Tüntetéseket szerveznek szerdára Navalnij támogatói

Tüntetéseket szerveznek szerdára Navalnij támogatói

Leomlott a tacsi református templom tornya – fotók

Leomlott a tacsi református templom tornya – fotók

Félmilliárddal támogatja a kormány a falusi kutyák és macskák ivartalanítását

Félmilliárddal támogatja a kormány a falusi kutyák és macskák ivartalanítását

A címlapról ajánljuk