szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színésznő elmondta, hogy felnőtt kapcsolatban éltek, amelybe belefért a megcsalás is. Azt visszautasítja, hogy ő lenne a hibás a tévés öngyilkosságáért, de elismeri, hogy van lelkiismeret-furdalása.

Asia Argento először beszélt a kapcsolatáról Anthony Bourdainnel az után, hogy a világhírű séf és tévés öngyilkosságot követett el júniusban. Az olasz színész-rendező a DailyMailTV-nek adott exkluzív interjút Rómában.

Argento nemcsak a pillanatot idézte fel, amikor megtudta, hogy a férfi, akit szeret, véget vetett az életének, hanem azt is, ahogyan trollok tömegei vádolták meg azzal, hogy ő tehet Bourdain haláláról, mert megcsalta. Argento azt mondta, „felnőtt” kapcsolatban éltek:

Ő is megcsalt engem. Ez nem volt probléma számunkra.

Alig három nappal Bourdain halála előtt jelentek meg képek Argentóról, amint kéz a kézben sétál Rómában az újságíró barátjával, Hugo Clementtel, a közösségi médiában pedig hamar összekötötték a szálakat.

De bírálták azért is, mert nem úgy nézett ki, mint egy nő, aki épp a szerelmét gyászolja, hiszen Bourdain halála után szinte rögtön visszament zsűrizni az olasz X-Faktorba. Argento azt mondja, valójában nem volt választása: „Vagy dolgozom, vagy soha többé nem kelek fel.”  A mai napig úgy gondolja, hogy valójában az X-Faktor mentette meg az életét, mert amíg a színpadon hallgatta az előadókat, legalább nem kellett a saját megszakadt szívével törődnie. Ugyanakkor megérti, hogy az emberek annyira szerették Bourdaint, hogy mindenképpen okolni akarnak valakit a haláláért, így benne látták meg az elpusztítóját.

©

Argento azt állítja, bármennyire is hihetetlen Bourdain halála, és a bűnbakkereséssel bármennyire is próbálnak értelmet adni az emberek a történteknek, ezzel valójában csak félreértik a kétéves kapcsolatukat. „Anthony nagyon okos volt, az egyik legokosabb ember, akivel valaha találkoztam – bölcs, mély. (…) Ő évente 265 napot utazott, de amikor együtt voltunk, nagyon élveztük egymás társaságát. De nem vagyunk gyerekek. Felnőttek vagyunk” – magyarázta a színésznő, utalva arra, hogy korábban már mindketten éltek házasságban, vannak gyerekeik, vagyis Bourdain nem fordult volna ilyen extrém reakcióhoz egy megcsalás esetén.

Bár Asia Argento nem gondolja úgy, hogy a tévés halála az ő hibája lenne, azt elismeri, hogy van lelkiismeret-furdalása, mert Bourdain nem osztotta meg vele a fájdalmát. „Nem láttam előre, és emiatt bűntudatom lesz egész életemben” – mondta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fliegauf Bence: Amikor felveri a gaz a társadalmat

Fliegauf Bence: Amikor felveri a gaz a társadalmat

Közzétették, mi ellensúlyozta a magyar autógyártás visszaesését

Közzétették, mi ellensúlyozta a magyar autógyártás visszaesését

Az aprócsörgetéstől az érintésig: egyre több ország válhat készpénzmentessé

Az aprócsörgetéstől az érintésig: egyre több ország válhat készpénzmentessé