szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

"Mi az a szopófantom? Mit tehetünk ellene?" címmel tart vasárnap sajtótájékoztatót Burány Sándor szocialista politikus, aki a parlament legutóbbi ülésén sem átallotta használni ezt a kifejezést. Akkor a Hős utcai drogproblémákról beszélt, szerinte a rendőrök csak kullognak a dílerek után.

"Korábban nem kísértettek Kőbányán szopófantomok, mint napjainkban" - mondta Kontrát Károly belügyi államtitkár szemébe.

A Párbeszéd frakciójában ülő szocialista vélhetően megint inkább általánosságban beszél majd a Hős utcai drogproblémáról, csakhogy alaposan le van maradva. A Hős utcában évek óta nagy a baj, de nem találtuk nyomát, hogy az MSZP erről beszélt volna, úgy tűnik, a Párbeszéd frakció tagjaként bátorodott fel. A politikus által említett eset pedig augusztus közepén történt:  Kőbányán a Ligetnél egy férfi meglepetésszerűen orálisan kielégített egy földön fekvő hajléktalant. Az esetet térfigyelő kamerák rögzítették, a rendőrség azonosította a két férfit és közerkölcs megsértése miatt szabálysértési eljárást indított ellenük.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tizenhat embert vettek őrizetbe a 137 ember halálát okozó bejrúti robbanás miatt

Tizenhat embert vettek őrizetbe a 137 ember halálát okozó bejrúti robbanás miatt

Négy kisbuszból álló horrorszerelvényt kapcsoltak le a rendőrök

Négy kisbuszból álló horrorszerelvényt kapcsoltak le a rendőrök

Meghalt Reigl Judit festőművész

Meghalt Reigl Judit festőművész